21894
page-template-default,page,page-id-21894,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Sóc Josep Forasté Casas, vaig néixer a Vila-seca l’any 1973, casat i amb dos fills, estic Graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la UOC. Laboralment he estat vinculat molts anys al sector de la hostaleria i el turisme com empresari i assalariat i actualment porto la gestió de la Comunitat de Regants del Molinet. He estat graller de la colla gegantera, membre del Ball de Diables de Vila-seca, implicat des de que tinc memòria amb Els Pastorets i membre La Tramoia. Republicà convençut, vaig aportar el meu granet d’arena en les consultes populars amb Vila-seca Decideix, a l’ANC a Vila-seca i a materialitzar l’1 d’octubre al nostre municipi. Regidor i Portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Vila-seca per Decidim Vila-seca Acord Municipal des de l’any 2015, ara sí, tenim la il·lusió, la preparació i l’experiència d’aquests quatre anys per transformar Vila-seca en un poble fet per les persones i per a les persones.

Em dic Robert Rodríguez Fibla i vaig néixer a Vila-seca un 12 de novembre de fa quaranta-cinc anys. Estic casat des de fa vint anys i sóc pare de dues filles bessones, que n’han complert deu a finals del 2018. He viscut tota la vida a Vila-seca, el meu poble, i crec que no podria viure enlloc més.

Vaig cursar els estudis primaris al Col·legi Antoni Torroja i Miret i els estudis mitjans a l’Institut de Vila-seca i Salou, pertanyent a la primera promoció que en va sortir. Em vaig Diplomar en Ciències Empresarials i posteriorment em vaig Llicenciar en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili. Sóc Agent de la Propietat Immobiliària i Administrador de Finques Col·legiat pel Col·legi Oficial d’Administradors de Finques de Tarragona, activitat que he desenvolupat fins aquest any passat en el municipi. Com la majoria dels vila-secans i vila-secanes quan són joves, vaig realitzar feines d’estiu en supermercats i establiments de menjar ràpid que em van permetre pagar-me els estudis superiors o el carnet de conduir. Des de fa un temps, però, he reorientat la meva vida professional al mon de la interpretació. En aquests darrers sis anys, doncs, he participat en més d’una vintena de curtmetratges, cinc espots publicitaris, dos documentals històrics, cinc videoclips, dues app de promoció turística en la vessant històrica de Tarragona i Vilafranca del Penedès o una pantomima de realitat virtual per al teatre romà de Mèrida. Actualment estic rodant el meu quart llargmetratge. Teatralment he ampliat els meus horitzons entrant a formar part de dues companyies de Tarragona i Reus, o escrivint la meva primera peça teatral, estrenada pel grup local La Tramoia. Des del 1991 que estic vinculat a aquesta associació, a més d’haver estat soci durant anys del CF Vila-seca o nedador del CN Vila-seca. Vaig pertànyer a la Colla de Grallers acompanyant els gegants en diverses ocasions. Fa gairebé trenta anys que pertanyo al Ball de Diables, una de les mostres de cultura popular que més m’apassionen, i soc President de la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural des del 2004, any en què vaig ser proposat com a millor esportista, juntament amb el company amb el qual vam completar la copa Catalana de Caminades de Resistència de Catalunya. Vaig entrar a formar part del consell de redacció de la publicació local El Pont de Fusta el 1995 fins al seu tancament el desembre de 2013, sent-ne el director en els darrers cinc anys.

A nivell polític, des que tinc ús de raó, he cregut en uns Països Catalans lliures i independents, amb un estat propi sota la forma d’un república. És per això que vaig militar a les JERC i vaig ser un dels impulsors de Vila-seca Decideix l’any 2010, organitzadora de la consulta popular que es va celebrar al municipi el 25 d’abril d’aquell any. Així mateix vaig ser voluntari en la consulta que va tenir lloc el 9 de novembre del 2014 i en el referèndum de l’1 d’octubre del 2017. La meva inquietud i la responsabilitat d’exercir de vila-secà que vol un poble millor, més ric culturalment, del qual tothom se’n senti orgullós, fan que em presenti per segon any a les eleccions.