1918
post-template-default,single,single-post,postid-1918,single-format-standard,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Proposem crear un Pla municipal d’ús de l’aigua

Presentarem una moció al proper ple de finals de 2018, amb el propòsit d’impulsar un Pla Municipal d’Aigua, on a través d’un estudi i la implantació de mesures concretes, es pretén millorar la gestió de municipal l’aigua i promoure la l’estalvi efectiu i la consciència mediambiental entre la ciutadania.

Un dels principals problemes a l’hora de fer una gestió responsable de l’aigua al municipi de Vila-seca, és que el servei de subministrament estigui en mans d’una empresa privada, i l’elevada facturació que aquesta empresa aplica a les factures en concepte de mínims, molt per damunt del consum real de la gran majoria de famílies, desmotivant la població a realitzar un consum responsable d’un be tan escàs.

Decidim Vila-seca proposa que es realitzi un Pla Municipal d’Aigües, que afronti aspectes essencials com son, entre d’altres, una modificació a la baixa dels consums mínims, l’estudi d’una possible municipalització del servei o una campanya de conscienciació entre la ciutadania per un consum d’aigua responsable.

Us deixem amb el text íntegre de la moció:

Download the PDF file .