1914
post-template-default,single,single-post,postid-1914,single-format-standard,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Comunicat Decidim Vila-seca

Decidim Vila-seca – AM és una agrupació construïda a partir dels valors com la democràcia, el respecte a totes les opinions i la llibertat d’expressió. Per aquest motiu, en dies com avui on hem de lamentar un any d’empresonament injust i arbitrari de dues bones persones, polítics valents falsament acusat per haver afavorit una votació, volem mostrar la nostra més ferma condemna cap aquesta situació, reafirmant el nostre compromís absolut de continuar lluitant des del municipalisme per la llibertat de les preses i presos polítics i la defensa de la República Catalana, com a únic espai polític on poder construir un país més just i solidari, on totes les persones tinguin garantit el respecte a les seves llibertats i als seus drets fonamentals, tant col·lectius com individuals. #UsVolemACasa #FreeTothom #1AnyInjustícia #NiOblitNiPerdó