1909
post-template-default,single,single-post,postid-1909,single-format-standard,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Poblet veta el debat a Vila-seca sobre la laïcitat

La religió és un tema sagrat.

Com ja ha ocorregut altres vegades en aquest mandat, l’alcalde Josep Poblet no ha permès debatre una moció al ple de l’Ajuntament presentada per Decidim Vila-seca – AM.

 

Aquesta vegada no s’ha inclòs a l’ordre del dia el text presentat per donar suport a una laïcitat real de l’administració pública, articulada en uns acords que persegueixen retirar simbologia religiosa en espais de titularitat municipal (excepte aquells que signifiquin un bé patrimonial), regular en ordenança i facilitar espais i infraestructura pública a la ciutadania per a la celebració de cerimònies civils d’acollida, matrimoni i funeral, entre d’altres.

 

Si bé es tracta d’un tema sensible, el grup municipal considera que s’ha de poder debatre el contingut de qualsevol text que els grups presentin al ple. És per aquest motiu que des de Decidim Vila-seca es denuncia la manca de qualitat democràtica de l’alcalde de Vila-seca i s’anuncia que es revisarà el contingut de la moció per aconseguir debatre-la al ple.