1906
post-template-default,single,single-post,postid-1906,single-format-standard,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Proposem instal·lar lletres gegants amb el nom de Vila-seca en punts turístics del municipi

Proposem col·locar lletres gegants en els llocs clau de municipi per augmentar la promoció i l’impacte a les xarxes de Vila-seca, de forma econòmica i efectiva.

El turisme, juntament amb la indústria, son els principals motors de l’economia de Vila-seca, per aquest motiu sempre ha estat una preocupació fonamental per Decidim Vila-seca AM, dotar-nos de les millor eines en aquests àmbits, buscant sempre aquelles accions que aportin valor des de la sostenibilitat i el respecte a les persones i al medi ambient.

Per això proposem una mesura de solvència contrastada que ha donat molt bon resultat a les nostres poblacions veïnes i que Vila-seca no pot ignorar, que és la col·locació de topònims de grans dimensions (lletres gegants) en els llocs clau de municipi, per aprofitar l’enorme potencial publicitari que aquestes estructures tenen a les xarxes socials, amb difusions de milers d’imatges amb una alta viralitat que deriven en un impacte que difícilment es podria aconseguir amb campanyes de difusió directa, les quals tindrien un alt cos econòmic.

Finalment, des de Decidim Vila-seca AM volem denunciar que incomprensiblement, el govern actual de Josep Poblet no hagi actuat en aquest sentit a pesar de l’evident efectivitat de la mesura en municipis veïns, l’excel·lència és demostra amb accions i no paraules. Un cop més, fem molt tard.