1870
post-template-default,single,single-post,postid-1870,single-format-standard,stockholm-core-1.0.6,select-theme-ver-5.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Moció per demanar que Vila-seca sigui Antena del Coneixement de la URV

Només Vila-seca i el Vendrell tenen facultats de la URV però no són antena del coneixement. La moció proposa canviar aquesta situació

El Grup Municipal Decidim Vila-seca – AM creiem fermament en la vinculació dels estudis universitaris al territori com un dels actius a l’hora de fomentar-hi el desenvolupament cultural, social i econòmic.

D’aquesta manera, no podem sinó aplaudir la tasca de la Universitat Rovira i Virgili que, com a universitat de referència a les comarques meridionals de Catalunya, ha apostat fortament per aquesta vinculació territorial, mitjançant la realització de projectes d’èxit com el Campus Extens de la URV, que actualment compta amb una xarxa de fins a 13 antenes del coneixement. Malauradament, a hores d’ara, Vila-seca, junt amb el Vendrell, és l’únic municipi que, sent la seu d’una facultat de la Universitat Rovira i Virgili, no compta amb una Antena del Coneixement pròpia. Aquest projecte de Campus Extens pretén captar les necessitats de cada territori i donar-hi resposta per apropar-hi coneixement i contribuir al progrés de les comarques meridionals de Catalunya mitjançant la creació d’una xarxa d’antenes del coneixement.

No cal dir que, des de Decidim Vila-seca, creiem que la incorporació d’una Antena del Coneixement de Vila-seca seria molt útil per acostar el coneixement del territori als veïns i veïnes de la població, a més d’augmentar la relació d’aquest veïnatge a la Facultat de Geografia i Turisme de la Universitat Rovira i Virgili que té la seu al nostre municipi.

Per tot això, el Grup Municipal Decidim Vila-seca – AM presentava aquesta moció al Ple del passat mes de juliol en què es demanava la creació d’una Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili a Vila-seca, vinculant la tasca d’aquesta nova Antena del Coneixement a les associacions culturals del municipi, per tal de fomentar el lligam de la universitat amb el veïnatge de Vila-seca. Després que el Govern encapçalat per Poblet sol·licités un temps per estudiar la proposta i que Decidim Vila-seca retirés la moció; aquest mes de setembre es votarà en el Ple de l’Ajuntament aquesta proposta.

Moció presentada:

Download the PDF file .